Gambia_båt.jpg
IMG_2859.JPG
Ken_med_fisk.jpg
Gambia_båt.jpg

Ett riktigt drömfiske och/eller en naturupplevelse utöver det vanliga


SCROLL DOWN

Ett riktigt drömfiske och/eller en naturupplevelse utöver det vanliga


Vi har nu under flera år hållit på att bygga upp en fiskecamp i Gambia, Västafrika och vi har nu kommit en bra bit på väg.

I dagsläget kan vi erbjuda en mindre, snabb båt för fiske ute på havet, eller i floden och oavsett om du fiskar i floden eller havet, så finns det många spännande arter att fånga.

Vi har också nyligen skaffat oss en betydligt större båt som också är tänkt att fiska ifrån givetvis, men framförallt om man vill ta en tur på floden och enbart uppleva naturen på nära håll, så är denna båt perfekt för ändamålet. Den stora båten har bar, kök, toalett och även ett tak som skydd för solen. Vill man däremot inte ha skydd för solen så går man bara en trappa upp på övre däck och njuter av solen.

IMG_2859.JPG

Varför Gambia?


Varför Gambia?


Jag har en god vän, Philip, som är från Gambia och tillsammans med honom och en barndomskamrat till mig, så gjorde jag och min familj en resa till Gambia i december 2009. Jag blev förtjust i landet och människorna direkt och det som jag fastnade för var att de, trots stor fattigdom, alltid var vänliga och hjälpsamma.

Eftersom jag gillar att fiska...

Ken_med_fisk.jpg

Fiskehistoria


Fiskehistoria


Kontakta oss


Kontakta oss


Lamin_1.jpg

Kontakt i Gambia:
Lamin Kanyi
Telefon: 0022 - 07 77 65 06
        alt. 0022 - 06 84 10 54

 

Kontakt i Sverige:

Ken Nilsson
Telefon: 0467 - 02 55 29 06

 

Tomas Ljunggren
Telefon: 0467 - 03 17 73 61